Professionele nagelstudio voor gelnagels en nail-art

Bij nagelstudio Tinails kan je terecht voor een professionele nagelverzorging van handen en voeten. Wij garanderen een kwalitatief en langdurig resultaat bij het plaatsen van gelnagels, met of zonder nail-art, met of zonder verlenging.

Zin in een zomers kleurtje? Of toch liever iets sober? Samen zoeken we naar het ideale plaatje.
Is er een speciale gelegenheid, zoals huwelijk, feestdagen of communie, dan houden we hier zeker rekening mee! Zo kunnen we bijvoorbeeld je nagels afstemmen op je outfit.
Succes verzekerd!

Gelnagels

Gelnagels zijn zeer degelijk en kan je met of zonder verlenging laten plaatsen. Zo verstevig je je natuurlijke nagels en zien ze er erg verzorgd uit. De gel wordt in verschillende lagen op je nagels aangebracht. Daarna hardt de gel uit onder een UV lamp.
Je kan kiezen voor een transparante, kleurloze gel voor een natuurlijke look. Maar ook met kleuren kan je heel wat kanten uit: van zacht pastel naar fleurig rood tot klassevol blauw... Samen zoeken we het kleur dat het best bij jou en je outfit past!

Nail-art

Bij nail-art worden de nagels versierd met stempels, glitters, stickers, steentjes, ...
De mogelijkheden zijn eindeloos! En het eindresultaat verbluffend... Bovendien zijn alle versieringen steeds inbegrepen in de prijs.
Neem zeker een kijkje in onze fotogalerij voor meer inspiratie!

Back to Top